Geschiedenis / Ons Bedrijf

In 1879 besloten 2 broers, vanuit hun passie en liefde voor het meubelambacht, een bedrijf in meubelrestauratie- vervaardiging te beginnen.

Nadat dit succesvol bleek te zijn, besloten ze tevens antiek te gaan verhandelen. Dit bleek een verstandige bedrijfsverandering te zijn. Het familiebedrijf floreerde.

De broers besloten omstreeks 1920 ieder hun eigen weg te gaan, maar bleven wel beiden in Zeist actief. Hendricus Johannes Becker vestigde zich aan de 2e Hogeweg 119 te Zeist, en zijn zoon Johannes Hendricus Becker nam de zaak over in de jaren ’60 van de vorige eeuw.

Naast een meubelrestauratiebedrijf en een zaak aan de 2e Hogeweg was hij tevens meester meubelmaker en rijksschatter. Zijn passie lag bij het restaureren van meubelen, en zijn vrouw Mechtild Becker-Sirag deed de winkelactiviteiten.

Na een periode van 40 jaar besloten de zonen om het pand aan de 2e Hogeweg 119 te verkopen en besloot de middelste zoon, Marcel (Fredericus Johannes) Becker in 2005 een antiekzaak aan de Slotlaan te openen.

Na een periode van 10 jaar aan de Slotlaan zullen onze bedrijfsactiviteiten en verkoop middels internet aangeboden worden.

M.F.J. Becker Antiquiteiten is u graag van dienst inzake de bemiddeling en verkoop van antiquiteiten.