Diensten

Uiteraard doen we de in,- en verkoop van antiek, kunst en aanverwante zaken, maar ons dienstenpakket is uitgebreider.

Wij verzorgen uw taxaties inzake in,- en verkoop, erfbelasting en brand,- en diefstalverzekering. Tevens beschikken wij over een netwerk van vakbekwame restaurateurs voor de restauratie van uw meubels, klokken, tapijten, porselein, etc.

Wilt u uw antieke goederen veilig en vertrouwd vervoeren, ook hierin zijn wij u graag van dienst. Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Bij een overlijden of verhuizing verzorgen wij het gehele traject. Naast de verkoop van de antieke goederen, doen wij tevens de verkoop van de restant boedel, ontruimen we de woning en zorgen ervoor dat deze conform uw eisen wordt opgeleverd.

Wij hebben goede contacten met diverse veilinghuizen in de regio.

Onze veiling,- en boedelbemiddeling neemt u de zorg en last uit handen wanneer u hier geen tijd of gewoon geen zin in heeft. Onverkoopbare goederen krijgen in overleg met u een 2e bestemming.

Via onze internetsite bieden wij graag u objecten, met een commissie, te koop aan. Verkoop via deze methode is voor u wellicht een optie, bij inkoop ontvangt u immers een lagere prijs.

U mag uw goederen tevens kosteloos, per email, ter taxatie aanbieden.

We staan uiteraard open voor verdere suggesties en/of vragen van uw zijde.

NEEM CONTACT MET ONS OP OM DE
MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

MAAK EEN AFSPRAAK